Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The New Era: Svetski spektakl večeras u Mikseru!
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

The New Era: Svetski spektakl večeras u Mikseru!

Večeras u Mikser House-u nastupaju svetske zvezde elektronske dens muzike u okviru zabave The New Era.

Organizacija Belgrade Banging pripremila je sjajan line-up: nemački di-džejevi i producenti Jewelz&Sparks, mađarski di-džej duo Stadiumx i sjajna domaća podrška – The Beatshakers.

Veliko iznenađenje „knjige“ je nastup mađarskog DJ dua, StadiumX, koji je nastupao na prvom rođendanu ovog party brenda u oktobru prošle godine. StadiumX od februara prošle godine izdaje muziku za Protocol Recodings, izdavačku kuću Nicky Romera. Traka koja ih je proslavila, postala hit u celom svetu i došla do prvog mesta na Beatport chart-u je „Howl at the Moon“, koju su uradili u saradnji sa Taylr Renee.

U javnosti okarakterisani kao favoriti David Guette, mađarski di-džejevi i producenti otvorili su prošle godine seriju sjajnih događaja koje Belgrade Banging organizuje u Mikser House-u, a sada dolaze da svojim setom zatvore prvo poglavlje „“The Book Of 2015“.

Pomeranje granica

Belgrade Banging je još jednom pozitivno iznenadio domaću publiku sa nastupom najtraženijih domaćih DJ-eva na Balkanu, The Beatshakers.

Ovi sjajni momci objavili su hit „Ma Cherie“, koji je na srpskom jeziku osvojio publiku u regionu, da bi verzija na engleskom jeziku, koju su uradili zajedno sa švajcarskom zvezdom DJ Antoanom, osvojila vrhove top lista u Austriji, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Nemačkoj Mađarskoj, Rusiji, Slovačkoj i Švajcarskoj. Od tada The Beatshakers konstantno pomeraju granice komercijalnog klupskog zvuka u ovom delu Evrope.

Zabava The New Era započinje ovog vikenda u srcu Savamale, u Mikser House-u. Ne propustite da budete deo ekipe koja će se sutra provoditi u svetskom stilu!

Karte možete preuzeti u Mikser House-u pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464. Više informacija na sajtu organizatora.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.