Naslovna » Izlasci » Festivali » Peti Arena No 1 Sport fest u Delta City-ju
Arena No 1 Sport fest
Arena No 1 Sport fest

Peti Arena No 1 Sport fest u Delta City-ju

Više od 900 sportista, među kojima su i svetski i državni prvaci, predstaviće više od 50 sportskih disciplina na petom Arena No 1 Sport fest-u, koji će biti održan u atrijumu Delta City-ja, od 23. do 25. februara.

Mačevanje, viteške borbe, streličarstvo, kik boks, aikido, karate, fitnes, ali i moderni plesovi kao što su zumba, break dance i hip hop – samo su neke od disciplina koje će biti predstavljene.

Tokom trodnevnog programa, posetioci će imati priliku da vežbaju sa Željkom Vukovićem, petostrukim prvakom države u kik boksu, ali i da učestvuju u brojnim fitnes radionicama koje će biti organizovane u cilju ukazivanja na značaj vođenja aktivnog načina života, za sve generacije.

Savete o vežbanju davaće predstavnici sportskih udruženja i poznate ličnosti, među kojima je i Tanja Petrović, svetska prvakinja u karateu.

I za starije i za mlađe

Za posetioce koji vole brz ritam i muziku, biće organizovani treninzi zumbe, gde su dobra zabava i osmeh na licu zagarantovani, dok će Vesna Banovčanin, svetska prvakinja u street show plesu, pokazati da godine nisu prepreka za fizičku aktivnost, pa će ove radionice biti namenjene pre svega starijim posetiocima.

Članovi Udruženja „Beli orlovi“ demonstriraće viteške borbe, u autentičnoj opremi ručno napravljenoj po uzoru na srednjovekovne viteze. Takođe, posetioci će tokom tri dana sportske manifestacije imati priliku i da se oprobaju u izraelskoj brobenoj veštini Krav Magi, ali i da nauče tehnike mačevanja.

Ali to nije sve… kako bi program manifestacije bio prilagođen i najmlađima, oni će kroz igru i zabavu imati priliku da se upoznaju sa značajem vežbanja za pravilan rast i razvoj.

Pored vežbanja sa trenerima, biće organizovana i druženja sa popularnim junacima – Elsa, Ana i Olaf iz popularnog animiranog filma Frozen, Sportakus, mađioničar Igor Trifunov i mnogi drugi zabavljaće najmlađe. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.