Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Zvončica i čudovište iz Nedođije
Zvončica i čudovište iz Nedođije

U bioskopima: Zvončica i čudovište iz Nedođije

Od četvrtka, 19. februara, u bioskopima će se prikazivati nova animirana avantura „Zvončica i čudovište iz Nedođije“.

Nova poslastica za mališane stiže iz studija Dizni i biće sinhronizovana i dostupna u 2D i 3D tehnici.

„Zvončica i čudovište iz Nedođije“ vodi Zvončicu i Diznijeve vile na epsku akcionu avanturu prepunu emocija i napetih scena.

Zabavna i talentovana životinjska vila Lana, veruje da ne treba suditi o knjizi na osnovu korica – niti o životinji na osnovu očnjaka – pa će se zato sprijateljiti sa ogromnim i misterioznim stvorenjem po imenu Groza.

Mada Zvonce i njene drugarice nisu toliko sigurne u ovaj strašni dodatak Vilinskoj dolini, elitne vile skauti okupiće se da bi zarobile čudovište pre nego što ono uništi njihov dom. Lana će morati da veruje u svoje srce i da ga slepo prati ako misli da okupi devojke i spasi Grozu.

Originalni naziv: Tinkerbell: Legend of the Neverbeast. Režija: Dragan Vujić Vujke. Glasovi: Snežana Jeremić Nešković, Paulina Manov, Isidora Minić, Jadranka Bugarski, Ivana Popović, Teodora Živanović, Marko Marković, Milan Tubić, Nataša Balog, Ivana Zarić, Vesna Stanković. Žanr: animirana avantura, komedija. Studio: Disney. Dužina trajanja: 76 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2014. Reditelj: Stiv Loter.

Zvončica i čudovište iz Nedođije

Misli svojim srcem

– Lanina saosećajnost je u srcu ove priče – kaže producent Majkl Vidžert. – Ne samo što mora da se suoči sa svojim strahom od ovog velikog, čudovišnog stvorenja, već mora da pronađe način da natera druge da vide ono što ona vidi i da ih nauči da misle svojim srcem, kao i ona.

– Hteo sam da napravim film koji će naterati ljude da se osećaju onako kao što sam se ja osećao kad sam, kao mali, gledao filmove poput ‘Pinokija’, ‘Bambija’ i ‘Damba’ – kaže reditelj Stiv Loter. – To su predivni filmovi koji imaju mnogo emotivnih uspona i padova, i želeo sam ovim filmom da povedem publiku na sličnu vrtešku emocija. ‘Zvončica i čudovište iz Nedođije’ je velika akciona avantura prepuna emocija.

Vila Lana će pratiti trag ogromnih otisaka šapa do oboda Doline vila i kroz čudnu i izuvijanu podzemnu pećinu. Tu će pronaći Grafa, legendarno čudovište iz Nedođije, iako ona to neće odmah znati. On je 20 puta veći od nje i potpuna je nepoznanica za nju, životinjsku vilu koja je mislila da poznaje sve životinje tamo.

Graf ima i trn u šapi, što je sve što Lanu zanima. Njeni napori da mu pomogne, isplatiće se i momentalno će se izroditi prijateljska ljubav između ove ogromne zveri i vile.

Po drevnom proročanstvu, oluja koja se javlja jednom u hiljadu godina zapretiće Dolini vila. To proročanstvo će se uskoro ostvariti. Ubrzo posle prolaska komete, jaka oluja će zahvatiti Dolinu vila. Zeleni oblaci će se kovitlati na nebu, munje će sevati, a gromovi će pogoditi drveće i celoj Dolini vila preti opasnost od požara.

Izazov za Niks, Lanu i ostatak družine iz Doline vila je da otkriju kakva je tačno Grafova uloga u svemu ovome. Niks veruje da je Graf deo uništenja. Lana, naravno, u njemu vidi samo dobro. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.