Naslovna » Izlasci » Film » Veče studentskih filmova u DOB-u
Veče studentskih filmova: Kao u filmu - Mimi Vlaović

Veče studentskih filmova u DOB-u

U nedelju, 8. februara od 20.00 u Domu omladine Beograda biće organizovano veče studentskih filmova.

Posle godinu dana rada na svojim prvim filmovima, studenti prve godine SAE Instituta, predstaviće pet igranih filmova od po 15 minuta. Ulaz je slobodan.

Studenti čiji će filmovi biti prikazani su: Mimi Vlaović, Nemanja Knežević, Milena Cvetkovska, Alex Tselekidis i Isidora Nikić. Uz studente autore, sa publikom će biti i predavači Andreja Hamović, Mina Đukić i Stevan Marić.Za dž

Studentski filmovi

Kao u filmu
Reditelj: Mimi Vlaović
Lepršava zaljubljenost Princa i Princeze je predstavljena fantazijama različitih filmskih žanrova. Zanesenost čarolijom predstavlja opasnost za princa na kome je odluka koju svako jednom mora da donese. Da li ostati u zajedničkom filmu ili se vratiti u realnost?

A Match
Reditelj: Milena Cvetkovska
Dvoje mladih žive zajedno neko vreme. Momak je bolestan i hitno mu treba novi bubreg. Otežavajuća okolnost je što Srbija nije deo Euro Transplanta, a on nema srodnike koji bi mu donirali organ. Ali jednog dana njegov će se život potpuno izokrenuti.

Pre nego što odeš
Reditelj: Isidora Nikić
Nikola (18) i Teodora (17) nasumično naizmenično izvlače preostalih sedam kockica iz kutijice na kojima je po jedno slovo od kojih za svako treba da osmisle radnju koju treba da sprovedu zajedno dan pre Nikolinog odlaska u Kinu na neodređeni vremenski period.

Adrian’s Path
Reditelj: Alex Tselekidis
Priča o momku koji pokušava da zaboravi svoju bivšu devojku tako što odlazi na mesta na kojima su bili zajedno i seća se divnih momenata.

Šta ćeš ovde?
Reditelj: Nemanja Knežević

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.