Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 52. Međunarodni salon automobila
52. Međunarodni salon automobila

52. Međunarodni salon automobila

52. Međunarodni salon automobila biće održan od 20. do 29. marta na Beogradskom sajmu, u halama 1, 1a, 2, 3, 3a, 4, 5 i na otvorenom prostoru oko hala.

Istovremeno na Sajmu se održava i 9. Međunarodni sajam motocikala i bicikala – Motopassion.

Ovogodišnji Salon automobila biće organizovan pod sloganom „Mesto na kom muškarci plaču od sreće“.

Beogradski sajam i Poslovno udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije su organizatori Međunarodnih manifestacija automotivne industrije. Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u ovom delu Evrope u tradicionalnom terminu po kalendaru međunarodne asocijacije OICA, svake godine okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme.

Uz to, učešće kompletne domaće automobilske i prateće industrije, kao i prisustvo tradicionalnih izlagača iz okruženja potvrđuju regionalni primat ove manifestacije.

Ove godine prijavljeno je oko 400 izlagača automobila, privrednih vozila, priključnih vozila, šasija, karoserija, opreme motornih vozila, pneumatika i dr.

Predstaviće se strukovne organizacije, udruženja, klubovi, finansijske institucije, osiguravajuća društva kao i mediji koji su vezani za automobilsku industriju.

Pored oko 250 domaćih izlagača, 150 dolazi iz evropskih zemalja, ali i Kine, Japana, Južne Koreje i SAD.

Najavljeno je pedesetak premijera za srpsko tržište.

Prateći program

Na otvorenom prostoru biće održan Stunt Show – akrobatska vožnja motocikala, Family Day je 26. marta, a u petak, 27. marta, biće izabraa Miss Salona automobila.

Na programu je i Memorijal princa Tomislava Karađorđevića, tradicionalna smotra i parada oldtajmera. NAVAK će organizovati edukativne sadržaje i test vožnje.

Izlagači i sponzori pripremili su nagradne igre.

Ulaznice

Cena pojedinačne ulaznice je 300 RSD, dok grupna (minimum 20 osoba) košta 200 RSD. Grupna ulaznica za đake i studente je 150 RSD, a ulaznica za Family Day košta 500 RSD (važi za roditelje sa decom do 16 godina). Parking po započetom satu košta 100 RSD.

Radno vreme Salona je od 10.00 do 20.00 (svakog dana). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.