Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging predstavlja: Sick Individuals
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging predstavlja: Sick Individuals

U petak, 20. marta u Mikser House-u nastupiće holandski di-džejevi i producenti Sick Individuals u okviru još jedne Belgrade Banging žurke.

Audio-vizuelna manifestacija „We Are From The Future“ je sledeće poglavlje u knjizi „The Book of 2015“

Sick Individuals su zapalili svetsku scenu svojim trakama koje su radili sa nekim od najvećih svetskih zvezda kao što su Dannic, Axwell i David Guetta.

Objavljuju muziku za najprestižnije izdavačke kuće elektronske muzike, a to su Revealed, Size Records, Axtone, Spinnin’, Armada, Virgin, Big Beat/Atlantic, Interscope i EMI. Zabeležili su nastupe na svetskim festivalima kao što su Sensation, Mysteryland, a nastupali su čak na mainstage-u Ultra Music festivala.

Poruka iz budućnosti

Intrigantan naziv ovog događaja nosi i jedinstvenu poruku koju šalje Belgrade Banging:

„Poruka koju ovo poglavlje nosi dolazi nam daleko iz budućnosti, opisujući situaciju, stanje svesti i emociju koja nas očekuje. Mnogi od vas su spremni za to saznanje, a oni koji misle da nisu već zapravo idu ka tome. Budućnost je prelepo mesto, gde je sve u skladu sa prirodom Univerzuma. Pitate se kako je moguće da mi prenosimo poruku iz budućnosti? Zato što je u budućnosti sve moguće, neće postojati dualitet, ljubav će razoriti strah, pozitivna emocija će prožimati postojanje svakog bića. Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova. Mi verujemo.“

U petak, 20. marta, nosioci ove poruke biće svetski poznat di-džej duo, momci koji su uzdrmali scenu elektronske dens muzike, a i dalje to čine. Sick Individuals će postaviti nove standarde ove godine. Dolaze iz Holandije, zemlje koja je poznata širom sveta po razvoju ovog muzičkog pravca, da svojim energičnim nastupom ispišu stranice ovog poglavlja na način koji prevazilazi standarde sadašnjosti.

Samo ovog vikenda, 7. i 8. marta, karte možete nabaviti po promotivnoj ceni od 800 RSD. Obezbedite svoje mesto na ovom spektaklu jednim pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464 i preuzmite karte u Mikser House-u.