Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson: Odličan prezentacioni projektor
Epson EB-W28
Epson EB-W28

Epson: Odličan prezentacioni projektor

Tržište prezentacionih projektora je u ekspanziji, a jedan od najzanimljivijih modela ovog tipa koji se može kupiti na domaćem tržištu je Epson-ov EB-W28 projektor koji je klasičan predstavnik EB familije.

Međutim, specifičan je po tome što ima jednstven QR kod zahvaljujući kom brzo, lako i efikasno može žično i bežično (opciono) da komunicira sa najrazličitijim gedžetima, pametnim telefonima i tablet uređajima.

Iznad svega EB-W28 nudi vrhunsku sliku i što je jako važno brzo i lako se montirana nosače najrazličitijeg tipa.

Epson je EB-W28 kreirao kao jedan običan prezentacioni projektor naprednijih mogućnosti koji se oslanja na potencijal 3LCD tehnologije zahvaljujući kojoj i nudi sliku vrhunske reprodukcije boja i odlične detaljnosti.Promo

Upravo zbog toga sve prezentcije koje se projektuju preko njega izgledaju oštro, jasno i atraktivno. Inače, maksimalna rezolucija ovog projektora je 1280×800 piksela što je i više nego dovoljno da prezentacije različitog tipa izgledaju lepo i atraktivno. Pored prezentacija preko ovog projektora je moguće projektovati i najrazličitiji filmski sadržaj, ali je on nešto lošijeg kvaliteta jer EB-W28 nije opremljen tehnologijama za fin i čist prikaz video materijala.

Kao što smo napomenuli povezivost je jedna od ključnih prednosti EB-W28 projektora. Pomenuti QR kod je dodatna opcija koja unapređuje izbor, fleksibilnost i jednostavnost povezivanja EB-W28 projektora dajući vlasniku maksimalnu slobodu kretanja pogotovo u situaciji kada je u isti ugrađen opcioni Wireless modul – tada je komunikacija sa pametnim telefonima i tablet uređajima na najvišem mogućem nivou. Zapravo, (a kao što smo već istakli) sa njim je moguće ovaj projektor upariti sa najrazličitijim gedžetima bez obzira na to koju platformu koriste.

Ovakvim potezom Epson je stavio do znanja konkurenciji da je spreman da ide korak napred i kupcima ponudi što fleksibilnija rešenja za povezivanje. O tome najbolje govori i činjenica da HDMI izlaz kod ovog projektora ima podršku za MHL što obezbeđuje još bolju konektivnost sa pametnim uređajima preko kabla.

Suma sumarum, EB-W28 je jedan ultra zanimljiv prezentacioni projektor vrhunskih radnih karakteristika koji nudi puno, a ne košta mnogo i u tome je njegova najveća prednost. Njime se upravlja maksimalno jednostavno i to sa svih vrsta uređaja što (bar) za sada ne nudi nijedan drugi projektor na tržištu. Zbog svega toga, kao i zbog malih zahteva za održavanjem od nas dobija preporuku više!

Cena (sa PDV-om): oko 75.000 RSD

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.