Naslovna » Izlasci » Festivali » FEST 2015: PostFESTum u bioskopu Cineplexx Ušće SC
FEST 2015: Ritam ludila - Whiplash
FEST 2015: Ritam ludila - Whiplash

FEST 2015: PostFESTum u bioskopu Cineplexx Ušće SC

Nastavak ovogodišnjeg, 43. FEST-a biće održan po prvi put u bioskopu Cineplexx Ušće SC u ponedeljak, 9. marta.

U okviru programa biće prikazano ukupno šest ostvarenja, među kojima su i „Ritam ludila“ (Whiplash), film koji je osvojio tri Oskara i „Rvanje s ludilom“ (Foxcather) nominovan u čak šest kategorija za istu nagradu.

– Veoma nam je drago da će se odabrana selekcija filmova sa ovogodišnjeg FEST-a prikazati u dvoranama bioskopa Cineplexx i da ćemo na taj način postati deo najvećeg filmskog festivala u zemlji. Verujemo da je ovo početak jedne uspešne saradnje i da ćemo se već naredne godine priključiti spisku lokacija na kojima će biti organizovan 44. FEST – izjavio je Ivan Hinić, programski direktor bioskopa Cineplexx.

Posetioci bioskopa Cineplexx Ušće SC imaće jedinstvenu priliku da pogledaju prošlogodišnjeg dobitnika Gran Pri nagrade u okviru programa „Izvestan pogled“ na festivalu u Kanu, mađarski film „Beli bog“, nemačku komediju „Vlažno mesto“ (Wetlands), film nemačkog reditelja Fatiha Akina „Rez“ (Kesik/The Cut) i dramu „Bela ptica u mećavi“ (White Bird in a Blizzard) sa Evom Grinom u jednoj od glavnih uloga.

Projekcije filmova u okviru postFESTum programa u bioskopu Cineplexx će se održati u tri različita termina (17.30, 20.00 i 22.00), gde će svaki od odabranih filmova biti prikazan samo jednom. Cena karte je 440 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.