Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Louis Vuitton Fall 2015 Ready-to-Wear asesoari
Louis Vuitton - cipele
Louis Vuitton - cipele

Louis Vuitton Fall 2015 Ready-to-Wear asesoari

Jednu od poslednjih revija na Nedelji mode u Parizu priredila je modna kuća Louis Vuitton. Predstavljena je kolekcija za sezonu jesen 2015 Ready-to-Wear.

Poslednjeg dana, 11. marta, pored brenda Louis Vuitton, održane su revije brendova A.P.C, Moncler Gamme Rouge i Miu Miu.

Louis Vuitton novom kolekcijom ističe u prvi plan krzno, atraktivne svetlucave materijale najčešće zagasitih boja, prefinjene kaiševe od lanaca koji nenametljivo ističu struk i kratke suknje sa detaljima od čipke. Na reviji su posebno upečatljive cipele kao i torbice sa poznatim logom LV.

Obuća je futuristička sa elementima tridesetih godina dvadesetog veka – kada su se žene borile za emancipaciju i nezavisnost i postale sofisticiranije, elegantnije i ženstvenije.

Loius Vuitton - torbe

Pored cipela, istakle su se i vrlo originalne ali i neobične torbe – od clutch torbi pa do kofera manjih i većih dimenzija. Ukoliko pogledate celu reviju, primetićete da su manekenke nosile i klasične mnogima prepoznatljive LV torbe.

LV je stavio akcenat i na asesoar – narukvicu za nogu. Većina muškaraca se slaže da je ovakav vid asesoara i te kako poželjan i privlačan. ∗ Dunja Style ∗

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.