Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Nedelja visoke mode u Parizu
Nedelja mode u Parizu - Giambattista Valli (foto: instagram.com)

Nedelja visoke mode u Parizu

Na nedelji visoke mode u Parizu, predstavljena je kolekcija Giambattista Vallija za sezonu proleće/leto 2015.

Kolekciju karakterišu detalji poput tila, rajfova, ali i boje – pastelne i neprevaziđena crna. Kao kruna svega toga je frizura – kosa sakupljena u rep kao trend koji ovaj brend diktira i poručuje da je i te kako dobar za crveni tepih.

Reviju možemo nazvati i pastelnom fantazijom, s obzirom da su pastelne haljine najupečatljivije.

O kolekciji se i ne bi možda toliko pričalo da haljinu iz najnovije kolekcije nije tako fenomenalno iznela pevačica Rihanna na dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu.

Iako su haljinu na mnogim društvenim mrežama poredili sa raznim predmetima koji su daleko od nosivih i dobijala mnoge kritike jer je velikih dimenzija, Rihanna je svakako bacila senku na skoro sve druge haljine koje su nošene te večeri (Jennifer Lopez je takođe blistala).

Na Nedelji mode u Parizu održana je i revija Gambattiste Vallija za sezonu jesen/zima 2015/16. ∗ Dunja Style ∗ (Sve fotografije: www.instagram.com)

Nedelja mode u Parizu - Giambattista Valli (foto: instagram.com) Nedelja mode u Parizu - Giambattista Valli (foto: instagram.com) Nedelja mode u Parizu - Giambattista Valli (foto: instagram.com)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.