Naslovna » Izlasci » Net@Work 2015: Umetnost povezivanja
Konferencija Net@Work 2015: Umetnost povezivanja
Konferencija Net@Work 2015: Umetnost povezivanja

Net@Work 2015: Umetnost povezivanja

MDS Informatički inženjering predstaviće 19. marta na konferenciji Net@Work 2015, nova znanja i trendove u oblasti mrežnog inžinjeringa, za 300 učesnika iz Srbije i Crne Gore.

– Zadovoljstvo nam je da nastavljamo tradiciju održavanja skupova za korisnike, gde je MDS Net@Work 2015 samo jedan u nizu, koji realizujemo uz pomoć jednog od naših najznačajnijih partnera, kompanije Cisco.

Trudimo se da iz godine u godinu razmenjujemo što više informacije sa našim korisnicima o trendovima koji nas očekuju u narednom periodu i najnovijim Cisco-vim rešenjima koja predstavljaju odgovor na nove izazove – izjavio je Slaviša Čapkunović, direktor prodaje MDS-a.Promo

– Ove godine, naglasak nam je na Enterprise rešenjima i kombinaciji različitih tehnologija u obasti security-ja, kolaboracije, data centara… Ono što smatramo posebno značajnim je razvoj sopstvenih softverskih rešenja MDS-a, razvijenih na Cloud infrastrukturi, kao i u segmentu kolaboracije (VoIP). Naravno, sve teme su koncipirane na osnovu potreba korisnika iskazanog na našem tržištu, a imaju za cilj povećanje bezbednosti podataka, smanjivanja troškova, povećavanja profita i ne manje značajno, olakšavanje svakodnevnog poslovanja – kaže Čapkunović.

– Uvodnu prezentaciju na konferenciji održaće gost predavač iz Cisco-a, čije ime još nećemo otkriti – ostao je zagonetan Bojan Donević, marketing menadžer MDS-a. – Samo otvaranje konferencije će takođe predstavljati iznenađenje za MDS-ove korisnike. Reći ću samo: spajamo nespojivo, umetnost i mrežni inženjering.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.