Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ John Digweed 25. aprila u Hangaru
John Digweed
John Digweed

DJ John Digweed 25. aprila u Hangaru

Jedan od najpopularnijih DJ-eva na planeti John Digweed dolazi u Beograd 25. aprila u čast jubilarnog rođendana naše tehno zvezde Lee Dobričić!

DJ John Digweed će nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3), a ulaznice za ovaj spektakl u najavi već se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Karijeru ovog didžeja odlikuje eksplozivna energija koja se već dve decenije ne menja. On je osnivač agencije Bedrock Records, doma DJ zvezda kao što su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey.

Autor velikog hita „Gridlock“ i progressive himne „Heaven Scent“, bio je desetogodišnji rezident u najpoznatijem njujorškom klubu „Tvil“, a potom i izglasan za najboljeg svetskog underground DJ-a.

U svojim setovima kombinuje različite stilove, od progressive house-a, techna, tech housea pa sve do minimala. Za razliku od mnogih drugih, John Digweed ostavlja poseban zvučni pečat zbog čega ga ljubitelji elektronske muzike širom sveta obožavaju.

Upravo to pokazuju svakonedeljni nastupi u najvećim svetskim klubovima, tokom kojih fuzija originalnih instrumentalnih talasa sa potporom snažnih bas ritmova ostavlja bez daha.

Aktuelna cena ulaznice za ovaj događaj iznosi 900 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.