Naslovna » Izlasci » Film » Godišnjica bioskopa Cineplexx u Srbiji
Cineplexx
Cineplexx

Godišnjica bioskopa Cineplexx u Srbiji

Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx u Srbiji zakazano je za ponedeljak, 13. april, uz sjajnu ponudu za sve posetioce.

Na svoj rođendan Cineplexx nagrađuje verne goste sa specijalnom cenom karte za sve projekcije, koja će u bioskopima Cineplexx Delta City i Ušće Shopping Centra biti 250 RSD, dok će u Kragujevac Plazi karta biti 150 RSD! Ista cena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova.

Posetioci će na rođendan bioskopa Cineplexx moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su i „Paklene ulice 7“, „Kod kuće“, „Pepeljuga“, domaće ostvarenje „Ničije dete“, dok će zaljubljenici u indijsku kulturu imati priliku da uživaju pretpremijerno u filmu „Best Exotic Marigold Hotel 2“.

Ujedno će bioskop Cineplexx Ušće SC toga dana proslaviti veliki jubilej i 800.000. posetioca, koji će biti nagrađen sa specijalnom nagradom – Cineplexx bonus karticom. Time će on postati prvi član lojalti kluba koji bioskop pokreće sredinom ove godine.

Radno vreme bioskopa će toga dana biti produženo, tako da će blagajne biti otvorene za sve posetioce već od 11.00. U periodu od 12.00 do 17.00 najmlađi posetioci bioskopa će imati priliku da uživaju u specijalnom programu pripremljenom samo za njih. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.