Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Locals preuzimaju Beograd 9. maja
Locals - Vatra
Locals - Vatra

Locals preuzimaju Beograd 9. maja

Centralni događaj lokalne DJ scene, „Locals“, biće organizovan 9. maja u KPGT-u (Radnička 3), kada će na tri bine nastupiti čak 24 izvođača.

To će lajnap ove žurke učiniti najkompletnijim i najznačajnijim okupljanjem beogradske alternativne scene novijeg datuma.

„Locals“ se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih „lokalaca“, pojačane novim snagama biće na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a.

Devet ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.

Podsećamo – prva Locals žurka bila je doček 2015. godine u zgradi bivše robne kuće Kluz u Masarikovoj. Bio je to prvi put da su se svi predstavnici nove beogradske DJ scene okupili na jednom mestu, a sinergijski efekat rezultovao je posetom od 2.200 ljubitelja njihove muzike! Na tri bine tada je nastupilo 19 izvođača iz šest DJ kolektiva.

Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 RSD u prodaji je u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.