Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Naočare za proleće/leto 2015: Lenonke u trendu
Naočare za sunce - proleće/leto 2015
Naočare za sunce - proleće/leto 2015 (foto: instagram.com)

Naočare za proleće/leto 2015: Lenonke u trendu

Ukoliko se i dalje pitate koje su naočare za sunce najatraktivnije, posavetovaćemo vas. Nažalost, mnogi će se razočarati jer su najaktuelnije naočare koje ste sigurno bacili pre mnogo godina.

Ovom prilikom ćemo predstaviti i brazilsku blogerku Rachel Barnes Horowitz. Putem njenih fenomenalnih fotografija, prikazaćemo vam na kakve naočare za sunce da se fokusirate prilikom kupovine.

Kao što smo rekli, lenonke su broj jedan za ovu godinu. Možete kupiti one najosnovnijeg oblika ili se predeliti za redizajnirane, modernije. Pored klasičnog metalnog okvira, najčešće zlatnog i srebrnog, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za šareniji okvir. Najsofisticiranije su sa braon plastičnim okvirom koji odlično ide uz plave pramenove.

Drugi trendovi

Pored lenonki, svi oblici „Ray Ban“ tipa naočara su i dalje aktuelni i uvek će biti. Najviše avijatičarke. Ukoliko se opredelite za drugi model, birajte okvire raznih boja sa upadljivim drečavim staklima.

Na listi aktuelnih trendova su i neprevaziđene mačkaste. One ne samo da lepo stoje većini žena već i daju sexy notu svakom licu.

Za redizajniranim mačkastim ne zaostaju i veće klasične naočare za sunce iz sedamdesetih godina – možete ih naći u vintage radnjama ali i u prodavnicama vodećih brendova. ∗ Dunja Style ∗

Naočare za sunce - proleće/leto 2015
Foto: instagram.com
Naočare za sunce - proleće/leto 2015
Foto: instagram.com
Naočare za sunce - proleće/leto 2015
Foto: instagram.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.