Naslovna » BG svaštara » Promocije » Održana poslovna radionica Sell Croatia
Poslovna radionica Sell Croatia

Održana poslovna radionica Sell Croatia

Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica grada Zagreba organizovale su 21. aprila zajedničku prezentaciju i B2B radionicu „Sell Croatia“ u hotelu Crowne Plaza.

U ime Hrvatske turističke zajednice okupljene je pozdravila Mirjana Resner i održala prezentaciju o hrvatskoj turističkoj ponudi. Okupljene je zatim pozdravila i Martina Bienenfeld, direktorka Turističke zajednice grada Zagreba koja je predstavila statističke podatke dolazaka turista iz Srbije i Beograda za prošlu i početak ove godine, posle čega je Danijel Petrović iz TZGZ predstavio turističku ponudu Zagreba za proleće i leto.

Na kraju prezentacije predstavnici srpskih turističkih agencija učestvovali su u nagradnoj igri čija je glavna nagrada bila vikend u Zagrebu, boravak u hotelu s 4 zvezdice, turističko vođenje i dve povratne avio karte Beograd – Zagreb koje je sponzorisala Air Serbia, dok je utešna nagrada bila impresivna monografija Zagreba.

Na radionici su predstavljeni hoteli i turističke organizacije: Anker grupa / Lafodia Sea Resort, Asta Yachting, Hotel Dubrovnik, Hotel Laguna Zagreb, HUP-Zagreb, Lošinj Hotels & Villas, Penta, Uzel turizam /The Pucic Palace hotel.

Prisutni su imali i dodatnu priliku za networking kao i za učvrščivanje starih i stvaranje novih poslovnih veza. Poslovna radionica „Sell Croatia“ još jednom je pokazala koliko je u poslovanju važan lični kontakt, ali i koliko je ovakav tip radionica bitan za podsticanje i razvoj nekih sasvim novih poslovnih ideja.

Sell Croatia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.