Naslovna » Izlasci » Film » Premijera: „Osvetnici – Era Altrona“
Osvetnici - Era Altrona
Osvetnici - Era Altrona

Premijera: „Osvetnici – Era Altrona“

Premijera filma „Osvetnici – Era Altrona“ biće održana u sredu, 29. aprila u bioskopima Cineplexx Ušće SC i Delta City. Ulaznice su u prodaji.

Studio Marvel predstavlja akcioni SF film „Osvetnici – Era Altrona“, epski nastavak najuspešnijeg filma o superherojima svih vremena. Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji – Ajron Men, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Halk, Crna Udovica i Hokaj – biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu.

Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

Posebnu poslasticu za sve fanove čine delovi filma snimljeni u Sokoviji, imaginarnom mestu odakle potiču novi likovi, blizanci Vanda i Pjetro Kviksilver Maksimov.

Imaćemo čast da u ovom gradu vidimo naše omiljene super junake, a odmah pored njih ćirilične napise ПОЛИЦИЈА, ПЕКАРА, ТРАФИКА, КИОСК.

Novi zlikovci

U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Ajron Mena, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Halk i Kris Evans kao Kapetan Amerika. Zajedno sa Skarlet Johanson u ulozi Crne Udovice, Džeremijem Renerom kao Hokajem i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona koji tumači ulogu Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders u ulozi agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude.

Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna nova zlikovca, Vandom Maksimov koju igra Elizabet Olsen i Pjetrom Maksimovom koga igra Aron Tejlor Džonson, kao i sa starim znancem jer će Pol Betani postati Vizija.

Scenario i režiju potpisuje Džos Vedon, a producent je Kevin Fagi, p.g.a. Marvelovi „Osvetnici – Era Altrona“ zasnovan je na popularnom Marvelovom stripu „Osvetnici“ koji je prvi put objavljen 1963.
Ovaj akcijom nabijeni nastavak Osvetnika na redovne repertoare naših bioskopa stiže 30. aprila, a biće dostupan u 2D i 3D tehnici. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.