Naslovna » Izlasci » Film » Sunđer Bob Kockalone u bioskopima od 18. aprila
Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom
Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom

Sunđer Bob Kockalone u bioskopima od 18. aprila

Jedan od najvoljenijih animiranih likova, Sunđer Bob Kockalone, stiže na velika platna naših bioskopa.

Ne propustite priliku da među prvima pogledate do sada neviđenu animiranu avanturu naših omiljenih drugara Sunđer Boba, Kebe Krabe, Patrika, Planktona, Lignjoslava i Sendi.

Sinhronizovani film „Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom“ pretpremijerno će se prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma sindikata, Roda, Tuckwood, Fontana i drugim bioskopima u Srbiji i regionu. Film je dostupan u 3D i 2D tehnici.

Glasove glavnim junacima pozajmila je dobro poznata, uigrana ekipa koja je sinhronizovala i fenomenalni TV serijal a koju čine Vladislava Đorđević (Sunđer Bob, Keba Kraba, Sendi), Dimitrije Stojanović (Patrik, Plankton, Lignjoslav), a pridružuju im se Mladen Andrejević (Masnobradi) i Miloš Maksimović (narator i jedan od galebova).

Posebnu poslasticu čini gostovanje naših poznatih rokera Zorana Kostića Caneta, Srđana Gojkovića Gileta, Dušana Kojića Koje i Živorada Milenkovića Žike, koji su podarili svoje glasove vrcavim galebovima u ovom filmu.

Ukraden tajni recept

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu.

Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

Druženje sa ekipom

U nedelju, 19. aprila od 16.00, u okviru Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Delta City, zakazano je druženje sa ekipom koja je sinhronizovala film.

Projekciji u 16.50 prisustvovaće: Vladislava Đorđević, Dimitrije Stojanović, Miloš Maksimović, Srđan Gojković Gile, Zoran Kostić Cane, Stefan i Vasilije Gligorijević, Zoja Lukić, kao i reditelj sinhronizacije Đorđe Lukić.

Kao specijalno iznenađenje pripremljena je i maskota Sunđer Boba, sa kojom će prisutni mališani imati priliku da se fotografišu.

Karte su u prodaji. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.