Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Svečano otvoren 37. Black n Easy Fashion Week
Fashion Week

Svečano otvoren 37. Black n Easy Fashion Week

Programom Metropol Palace Luxury Night u ponedeljak otvoren je 37. Black ‘n’ Easy Fashion Week.

Program je zvanično otvorila Tamara Bakić, legendarna manekenka i poznata novinarka koja predstavlja istinski simbol modnog Beograda.

U hotelu Metropol Palace videli smo atraktivne revije XYZ Premium Fashion Store i Martini Vesto by Boško. Veče su obeležili kvalitetni modeli i veliki broj poznatih ličnosti.

XYZ Premium Fashion Store najbolja je modna radnja koja je i ove sezone na naš prostor donela trendove svetskih metropola. Sezona je puna boja i hrabrih printova, a tu modnu priču upravo ste mogli da vidite na modnoj reviji XYZ Premium Fashion Store.

Cvetni printovi

Ženstveni krojevi su puni cvetnih printova, dok se klasičniji ukus više oslanja na večite mornarske linije. Za romantično raspoloženje tu su pasteli, dok je za hrabre rezervisan animal print. Muškarci su hrabriji nego ikad, koketiraju sa cvetnim printovima, a pastele su radije zamenili bojama manga i papaje.

Mornarske crte su i dalje pravi odabir, dok crna zapravo nikad ni ne izlazi iz mode. XYZ Premium Fashion Store donosi u Srbiju premium modne brendove, među kojima su i Antony Morato, Armani Collezioni, Armani Jeans, Boss, Burberry, Emporio Armani, Jimmy Choo, Just Cavalli, Marc Cain, Michael Kors, Pinko, Polo Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Trussardi Jeansi. XYZ se nalazi u Ušće Shopping Centru.

Osećaj zadovoljstva

U nastavku večeri publika je imala priliku da vidi izuzetne kreacije Martini Vesto-a koji se ovoga puta predstavlja trima Ready to wear kolekcijama za leto 2015.

Kolekcija pod nazivom „Believe in BiLive“ inspirisana je idejom o tabletici koja muškarcu daje dnevnu dozu sigurnosti. Na isti način i odevni predmeti iz ove kolekcije treba muškarcu da daju sigurnost i osećaj zadovoljstva sobom. Muškarac u njima intrigira i sposoban je da taj izazov opravda.

Kao i uvek odevni komadi su izrađeni od kvalitetnih italijanskih materijala, karakteriše ih moderan dizajn i trendy dezeni.

Martini Vesto nudi izbor garderobe za poslovnog muškarca ali ne samo to već i za muškarca koji će se savršeno obući i u drugim prilikama.

Tri linije koje predstavljaju na Fashion Week-u su: Martini Vesto Classic, Martini Vesto by Boško i Martini Vesto Black by Boško. Specijalni gost na pisti bila je Tijana Dapčević, a u ulozi modela našle su se i Marija Tarlać i Tamara Paunović. ∗ Dunja Style ∗

Fashion Week

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.