Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Tehno mag Sam Paganini u Depo Magacinu
DJ Sam Paganini
DJ Sam Paganini

Tehno mag Sam Paganini u Depo Magacinu

Italijanski DJ Sam Paganini, koji spada u sam krem svetskog tehno zvuka, obećava ludu žurku 4. aprila u Depo Magacinu, kada će na Lucky Records Showcase premijerno nastupiti pred beogradskom publikom.

Da beogradske ljubitelje tehno zvuka čeka pravi spektakl, garantuju i refernce Paganinija, koji objavljuje za labele velikana kao što su Adam Beyer (Drumcode), Sven Vath (Coocun), Richie Hawtin i Marco Carola (Plus8), ali i to što je jako malo karata ostalo u prodaji.

Već sada se zna da će Depo Magacin buti dupke pun 4. aprila, zbog čega Sam Paganini, koji nastupa po svim prestižnim svetskim festivalima i klubovima, priznaje da posle dugo vremena ima malu pozitivnu tremu.

– Zaista jedva čekam gostovanje u Begradu. Dolazim prvi put, a od kolega sam čuo sam da je vaša publika posebna. Zna da se provodi, dobro prati zbivanja u tehno svetu i, kad se doda da je žurka gotova rasprodata, zaista imam malu tremu. Moram da ispunim očekivanja i daću sve od sebe da napravim pravu ludnicu na densfloru. Vidimo se u subotu, biće vatreno! Budite sigurni – euforilčan je Italijan pred gostovanje u Depou.

Paganini dolazi u okviru promocije albuma „Satellite“. Stručna javnost ovo ostvarene smatra za nešto najbolje u svetu tehna što se na tržištu pojavilo u poslednje vreme, tako da će beogradski klaberi imati priliku da po prvi put uživo čuju čoveka, koji se smatra za veliku budućnost ovog zvuka. Podrška su Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa još jednom legendom – Alexanderom Kowalskim, a tu su i Dexon i Miloš Vuković.

Cena ulaznice je 1.190 RSD, dok će karte na ulazu koštati 1.500 RSD. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.