Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopi: Zašto (ni)sam pojeo svog tatu
Bioskopi: Zašto ni(sam) pojeo svog tatu
Bioskopi: Zašto ni(sam) pojeo svog tatu

Bioskopi: Zašto (ni)sam pojeo svog tatu

U jedinstvenom, maštovitom i interesantanom ostvarenju „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ bioskopska publika biće u prilici da uživa od 9. aprila.

Animirana komedija vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah posle ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla.

Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a posle nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…

Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana „Evolution Man“, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode.

Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medveda), čuvanje uspešnog braka i pokušaj da se sastavi kraj sa krajem u ekonomiji koja je u nestajanju kada „Tata“ slučajno zapali obližnju šumu.

Film „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ (Why I Did (Not) Eat My Father) sinhronizovan je na srpski jezik. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.