Naslovna » Izlasci » Sport » Besplatni fitness treninzi od 9. maja
Fitness treninzi (foto: Antonio Ahel)
Fitness treninzi (foto: Antonio Ahel)

Besplatni fitness treninzi od 9. maja

Besplatni javni fitness treninzi se nastavljaju i ovog proleća na urbanim lokacijama Beograda.

Urban Fitness treninge vodiće Jasmina Aleksandrov, nekadašnji profesionalni sportista i osnivač Urban Fitness projekta.

Uz mnogo dobre energije i DJ performans, Reebok i Đak Sport će tokom maja i juna organizovati sportske dane za sve koji žele da treniraju.Za dž

Prvi trening biće održan u subotu, 9. maja od 10.30, na južnom platou Kombank arene, zatim 24. maja na letnjoj pozornici Topčidera, 7. juna na Kalemegdanu (Gornji grad) i 20. juna u Hangaru Luke Beograd. Prijavljivanje za treninge moguće je preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“.

Urban Fitness koncept vežbi podrazumeva vrlo kratke, ali intezivne vežbe bez sportskih rekvizita.

– Vrlo često čujemo izgovore „nemam vremena“ ili „nemam novca za treninge“, ali istina je zapravo da je potrebna samo odluka da vežbate i ceo Beograd može biti vaše mesto za trening. Pokazaću svima gde i kako možemo trenirati i to bez rekvizita. Osmislili smo vežbe koje će vam vratiti osmeh na lice, jer ćete pomeriti svoje granice izdržljivosti, kako fizički tako i mentalno i postati bolja verzija sebe! Vežbe će biti različite na svakom treningu, ali prilagođene svima i što je najvažnije svi će moći da ih ponove i kod kuće – ističe Jasmina Aleksandrov. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.