Naslovna » Izlasci » Pozorište » Dan i noć pozorišta za socijalno ugrožene građane
Pozorište na Terazijama - Ženidba i udadba

Dan i noć pozorišta za socijalno ugrožene građane

Sekretarijat za kulturu pokrenuo je akciju „Dan i noć pozorišta“, koja će se odvijati tokom maja.

Cilj je da se omogući socijalno ugroženim kategorijama stanovništva besplatan odlazak u pozorište. Pozorišta čiji je osnivač Grad Beograd otvoriće svoja vrata onima koji nemaju mogućnosti da učestvuju u ovakvim kulturnim događajima.Za dž

Tako će socijalno ugroženi građani u subotu, 9. maja od 20.00, u Pozorištu na Terazijama moći da pogledaju „Ženidbu i udadbu“, u nedelju, 10. maja od 12.00, u Malom pozorištu „Duško Radović“ dečju predstavu „Merlin“, u ponedeljak, 11. maja od 20.00, u Pozorištu „Dadov“ predstavu „Gospodar muva“, a u Pozorištu „Zvezdara teatar“ u sredu, 13. maja od 19.30, „Rodoljupce“.

U Pozorištu „Boško Buha“ u petak, 15. maja od 11.00 moći će da se pogleda „Snežna kraljica“, u Beogradskom dramskom pozorištu u ponedeljak, 18. maja od 20.00, „Hotel Evropa“. U Bitef teatru istog dana i u isto vreme je plesna predstava „Don Žuan“; u Ateljeu 212 u ponedeljak, 25. maja, predstava „Čekaonica“, a 28. maja od 20.00 u Bitef teatru dramska predstava „Život stoji, život ide dalje“. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.