Naslovna » Izlasci » Dan rekreacije i zdravog života na Olimpu
Dan rekreacije i zdravog života

Dan rekreacije i zdravog života na Olimpu

Porodični dan rekreacije i zdravog života na Olimpu kao i program u sklopu Noći muzeja organizovaće 16. maja opština Zvezdara na Olimpu.

Od 10.00 do 12.00 na košarkaškom terenu SC „Olimp – Zvezdara“, povodom Međunarodnog dana porodice, okupiće se najmlađi i njihovi roditelji, ali i svi drugi građani željni rekreacije i druženja.

Najbolji instruktori kluba „Ethnogym“ organizovaće rekreaciju uz muziku i za decu i za odrasle, a dr Feelgood će promovisati svoj program „505 – šifra za zdrav život“ i davati savete o zdravoj ishrani i zdravom životu.

Poruka koja stiže iz opštine Zvezdara je primamljiva: „Pozivamo građane da sa članovima svojih porodica i prijateljima dođu na Olimp da zajedno vežbamo, da se družimo i provedemo vreme na čistom vazduhu; isključite kompjutere, obujte patike, ponesite dobru volju i raspoloženje i posvetite ova dva sata sebi i svom zdravlju“.

Izložba oldtajmera u Noći muzeja

Dan rekreacije i zdravog života začiniće i izložba pod nazivom „Muzej na točkovima“. U okviru manifestacije Noć muzeja, na trgu ispred opštine Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77), u subotu od 18.00 do 21.00 biće održana izložba oldtajmera.

Izložbu, na kojoj će zainteresovani moći da vide veliki broj odabranih oldtajmera, organizuju Oldtajmer klub „Beograd“ i opština.

Posle izložbe izložena vozila će proći gradom i pružiti priliku Beograđanima i gostima Beograda da ih vide i uživaju u njihovom izgledu

Književno i filmsko veče Tonke Alujević

Opština Zvezdara i Zajednica Hrvata Beograda Knjižnica i čitaonica „Tin Ujević“ organizuju književno i filmsko veče Tonke Alujević u subotu od 20.00 na sceni „Kult“ Ustanove kulture „Vuk Karadžić“.

Gošća večeri je Tonka Alujević, književnica iz Splita, koja će predstaviti svoju humorističku dramu „Jubav u vrime kupusa“ i dokumentarni film „Pol oriha“, Festival mora u Brestu.

Posle filma nastupiće Nenad Labor, koji će na klavijaturama dočarati duh Mediterana.

Ulaz je slobodan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.