Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-S03 – vrhunski projektor za prezentacije
Epson - EB-S03

Epson EB-S03 – vrhunski projektor za prezentacije

Posle kraće pauze i na domaće tržište su stigli novi Epson-ovi projektori namenjeni projektovanju prezentacija najrazličitijeg tipa. Jedan od najzanimljivijih i cenovno najkorektnije pozicioniranih je model EB-S03.

Vizuelno posmatrano EB-S03 projektor se ne razlikuje previše od ostalih EB rešenja – vrhunska izrada, laka montaža i mala težina njegove su glavne fizičke odlike. Sa druge strane on je daleko superiorniji u odnosu na modele iz iste klase jer nudi veći broj lumena i nove funkcionalnosti, kao što su Colour Universal Design (CUD), HDMI izlaz, dugme za isključivanje audio/video signala i slajder za korekciju horizontalnih ivica slike.Promo

Jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji daju do tri puta svetliju sliku, što znači da ne mora da se zamračuje prostorija kako bi se dobila kristalno jasna slika, čak ni preko dana. Takođe, ovaj projektor je jednostavan za korišćenje i ima bolji kontrast koji konkretno iznosi 10000:1, dajući jasne i veoma detaljne pokretne slike.

Da budemo konkretniji – kvalitet slike koji nudi EB-S03 projektor je na nivou slike nekih kućnih bioskopa, što u prevodu znači da je reprodukcija boja na najviše mogućem nivou, kao i detaljnost. To znači da i kompleksniji filmski sadržaji projektovani preko ovog projektora na platnu izgledaju gotovo savršeno i fluidno. Bitna stvar kod ovog projektora je i što spada među modele koji su izrađeni po najstrožijim Eco propisima – od proizvodnog procesa do isporuke krajnjem kupcu.

Cake i fazoni

Kao odgovor na rastući trend deljenja informacija sa pametnih uređaja, laptop i tablet računara, ovaj projektor radi i sa iProjection aplikacijom za iOS i Android uređaje.

Pomenuta aplikacija omogućava jednostavno deljenje sadržaja preko projektora, ali i brojne napredne mogućnosti vezane za šerovanje najrazličitijih vrsta sadržaja. Inače, prateći OSD na ovom projektoru je blago unapređen u odnosu na OSD koji prati starije EB projektore pa će i korisnici sa malo iskustva lako ući u sve cake i fazone koje poseduje.

Jača strana je što je OSD i grafički odlično odrađen ističući ključne opcije pravo ispred korisnika.

Iako je reč o fizički veoma malom projektoru EB-S03 u biti nudi zaista impresivan kvalitet slike i odlične mogućnosti. Velike prednosti su mu to što se lako montira na najrazličitije zidne i stone nosače i što ukoliko zatreba može brzo da se prenese sa jedne na drugu lokaciju.

Na sve to svakako treba dodati da će ga na domaćem tržištu pratiti i izuzetno povoljna cena što će biti dodatni motiv vlasnicima kancelarija da se odluče baš za EB-S03 projektor!