Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-X03 – ozbiljno dobar poslovni projektor

Epson EB-X03 – ozbiljno dobar poslovni projektor

Relativno sveže lansirani Epson-ov EB-X03 projektor posebno je zanimljiv zbog svojih naprednih mogućnosti i sasvim korektne cene.

Projektori su sve traženija roba na tržištu pogotovo u ozbiljnim radnim i edukativnim okruženjima. Upravo zbog toga proizvođači projektora su dizajnirali posebna rešenja specijalno optimizovana za prezentacione namene.

Jedan od takvih je i Epson EB-X03, vrhunski primer jednog kompaktnog, a veoma moćnog biznis i edu projektora. Napravljen je od kvalitetne plastike, dok mu je konstrukcija aluminijumska i upravo zahvaljujući njoj ima malu težinu.Promo

Njegovu osnovu čini 3LCD tehnologija zahvaljujući kojoj je u stanju da projektuje sliku besprekorne reprodukcije boja i odlične detaljnosti. Idealan je za male kancelerije i prezentacione sale, kao i za manje učionice i anfiteatre (do 100 učenika/studenata).

Kristalno jasna slika

Epson za ovaj projektor tvrdi da se veoma lako montira na najrazličitije zidne i desktop nosače, a kao njegovu veliku prednost ističe i malu potrošnju – lampa EB-X03 projektora troši i do 50% manje energije bez primetne razlike u kvalitetu projekcije.

Iznad svega EB-X03 je daleko superiorniji u odnosu na modele iz iste klase jer nudi veći broj lumena i nove funkcionalnosti, kao što su Colour Universal Design (CUD), HDMI izlaz, dugme za isključivanje audio/video signala i slajder za korekciju horizontalnih ivica slike.

Jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji daju do tri puta svetliju sliku, što znači da ne mora da se zamračuje prostorija kako bi se dobila kristalno jasna slika, čak ni preko dana. Takođe, ovaj projektor je jednostavan za korišćenje i ima bolji kontrast koji konkretno iznosi 10000:1, dajući jasne i veoma detaljne pokretne slike.

Na sve rečeno treba dodati i to da Epson EB-X03 projektor isporučuje sa odličnim OSD-jem kod koga je većina bitnih funkcija korisniku na dohvat ruke. Takođe, grafički posmatrano OSD je veoma lepo urađen pa će se i manje vešti korisnici bez većih problema snaći. Suma sumarum EB-X03 je jedan odlično izbalansiran kompaktni projektor koji odlično radi posao za koji je namenjen.

U radu je i veoma tih, a prava poslastica je to što ga na tržištu prati i sasvim korektna cena.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.