Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Karaoke: Cityvizija u Delta City-ju
Karaoke: Cityvizija

Karaoke: Cityvizija u Delta City-ju

U atrijumu Delta City-ja, 7. maja od 18.00, imaćete priliku da pokažete svoj talenat, na tradicionalnom karaoke takmičenju Cityvizija, u susret predstojećoj Evroviziji u Beču.

Ukoliko znate i volite da pevate, a pritom ste i fan najpopularnijeg muzičkog takmičenja u Evropi – pravac novobeogradski tržni centar.

Pevačke, ali i scenske kvalitete takmičara ocenjivaće Leontina Vukomanović, tekstopisac pesme Bojane Stamenov „Ceo svet je moj“, Saška Janković, pevačica i prateći vokal na ovogodišnjem takmičenju, Ana Milenković, pop pevačica, glumac Miki Damjanović i Oliver Katić, takođe prateći vokal Bojane Stamenov.

Zainteresovani učesnici mogu da se prijave za takmičenje na sajtu www.evropesma.org ili na Info pultu Delta City-ja. Prvih 15 prijavljenih imaće priliku da se predstave publici na takmičenju u atrijumu šoping-mola, a najbolje, naravno, očekuju i vredne nagrade!

Pravo učešća imaju svi takmičari stariji od 16 godina, a prilikom prijavljivanja učesnici odmah biraju i omiljenu evrovizijsku pesmu sa kojom će se predstaviti žiriju i publici.

Takmičenje Cityvizija otvoriće Marija Serdar, učesnica Pinkovih zvezdica, izvođenjem pesme „Ceo svet je moj“ kojom će nas Bojana Stamenov predstavljati na Evroviziji. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.