Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Ponovo radi Barutana!
Lea Dobričić u klubu "Barutana"
Lea Dobričić u klubu "Barutana"

Ponovo radi Barutana!

Jedan od omiljenih klabing prostora na otvorenom, kalemegdanska „Barutana“, ponovo će otvoriti vrata posetiocima 8. i 9. maja.

Uvod u novu letnju klabing sezonu prirediće specijalni dvodnevni tehno lineup na čelu sa Markom Nastićem, Leom Dobričić, Božom Podunavcem, Peppeom – ali i mnogim drugim renomiranim techno DJ-evima.

Odmorite se ovog vikenda jer vas već 8. i 9. maja čeka pravi dvodnevni tehno spektakl u klubu „Barutana“, kada će, tokom 2 dana, na najpoznatijoj urbanoj letnjoj pozornici nastupiti sijaset najboljih domaćih techno DJ-eva!

Petak, 8. maj, biće u znaku fantastične trojke u sastavu: Marko Nastić, Peppe & Lea Dobričić, dok će u subotu 9. maja nastupiti Speedy, Boža Podunavac, Zwein, Kid Kimi i Vuk Smiljanić.

Ulaznice za ovaj dvodnevni tehno spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online, po ceni od 600 RSD.

Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.