Naslovna » Izlasci » Izložbe » Šetnja „Dobre navike“ – sezona 15
Šetnja "Dobre navike" (foto: Boris Burić)
Šetnja "Dobre navike" (foto: Boris Burić)

Šetnja „Dobre navike“ – sezona 15

Šetnja kroz savremenu umetnost Beograda pod nazivom „Dobre navike“ biće organizovana u subotu, 16. maja od 11.00 do 14.00.

Projekat Dobre navike posvećen je svim ljubiteljima savremene umetnosti i drugim zainteresovanim građanima koji imaju potrebu i želju da poboljšaju svoj kvalitet života i da se na kreativan način upoznaju sa savremenim kretanjima u vizuelnoj umetnosti.

Svaka šetnja započinje uvodnim predavanjem o savremenoj umetničkoj sceni i predstavljanjem tekuće izložbe u Remont galeriji (Maršala Birjuzova 7), a zatim slede posete izabranim izložbama gde goste dočekuje domaćin prostora (umetnik, kustos).

Želja organizatora je da se na ovaj način animiraju građani da više posećuju izložbe i da im se na stručan i jednostavan način približi savremena umetnička praksa.

Za svaku šetnju, ali i za individualne posete, pripremljen je štampani letak sa više informacija o izabranim izložbama i preporukama za posetu.

Broj učesnika u šetnji „Dobre navike“ je ograničen na 12 osoba a prijave se dostavljaju dan pre, odnosno do petka, 15. maja u 14.00, na e-mail remont@remont.net ili na 069/3223-533. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.