Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Banging Summer Arena od 12. juna
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Banging Summer Arena od 12. juna

Banging Summer Arena otvara se u petak, 12. juna! Osetite najbolju zabavu u Beogradu na potpuno novoj klabing destinaciji u Savamali.

Čekaju vas open air žurke elektronske muzike! Iako su organizatori najavili potpuno drugačiju zabavu – biće u prepoznatljivom Belgrade Banging stilu.

U kulturnom i istorijskom centru Beograda – Savamali, u Mostarskoj 5, ovog leta će se slušati mnogi žanrovi elektronske muzike od kojih izdvajamo: techno, dubstep, EDM, trap, deep house, tech house, r’n’b, hip-hop. Banging Summer Arena ima i slogan: „Only for electronic music gladiators“. Dakle, pozvani ste na gladijatorsku borbu za ujedinjenu, bolju i jaču scenu elektronske muzike u Srbiji.

Epicentar noćnog života

Energija koja se može osetiti samo u ovom delu grada će biti magnet i epicentar noćnog života, kulture i zabave u Beogradu. Brojni domaći didžejevi predstaviće različite žanrove elektronske muzike, a predstaviće se i skoro sve vrste plesnih performansa. Bićete svedok nedeljnih mini festivala.

Ulaz na događaje košta samo 200 RSD, a od jedan posle ponoći – 300 RSD. Cene pića će se kretati između 200 i 450 RSD.

Otvaranje projekta „Banging Summer Arena“ zakazano je za 12. jun od 23.00, a nastupiće najbolji rezident DJ ovog party brenda – Erick Kasell, koji će predstaviti sledeće žanrove: EDM, progressive house i big room.

Belgrade Banging je postao jedna od najpopularnijih destinacija za noćni život u Beograd zbog svojih kreativnih i inovativnih žurki koje su bile u rangu sa svetskim događajima ovog tiša. Tome svedoče i nedavni događaji na kojima su nastupale svetske di-džej zvezde, a kako to sve izgleda možete pogledati na ovom video snimku. https://youtu.be/8aorhE2EO3c

Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno: putem Viber-a slanjem poruke na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs. (danubeogradu.rs)