Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Banging Summer Arena: Wreck’n’Bang
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Banging Summer Arena: Wreck’n’Bang

U nastavku programa „Banging Summer Arena“ u Mostarskoj 5, 20. juna od 23.00, zakazan je Wreck’n’Bang – jedinstveni rejv na otvorenom. Ovakav tip žurke će se po prvi put desiti u Beogradu u organizaciji Belgrade Banging-a, najboljeg party brenda u Srbiji.

Ova noć je rezervisana za ludu vožnju koju će predvoditi Wreckvge duo! Architect & TML su osnovali ovaj di-džej duo 2014. godine i postigli ono o čemu svi mladi producenti sanjaju: njihov remiks pesme „Zaza“ je Steve Aoki pustio na jednom od najvećih svetskih festivala – Tomorrowland u Brazilu!

Osetite Wreckvge zvuk i poslušajte neke od njihovih najpoznatijih izdanja: remiks „Lean On“ od Major Lazer & DJ Snake-a, koji ima više od pola miliona pregleda na YouTube-u i podršku od Trap Nation, remiks Hardwell-ove trake „Don’t Stop the Madness“ ili remiks trake „Touchdown“ od OT Genasis & Busta Rhymes-a. Njihovo najveće dostignuće je pomenuti remiks pesme „Zaza“ od Garmiani-ja koji je izdat za Dim Mak Records i ušao je u Hip Hop Top 100 Beatport chart.

 

Na Wreck’n’Bang žurci slušaćemo full flavor EDM: trap, electro house, drum’n’bass, r’n’b, hardstyle, hip hop, dubstep, jungle terror i još mnogo toga.

Skupite ekipu, 200 RSD za ulaz i pravac na drugu ludu žurku Banging Summer Arene. Ulaz će posle 1.00 biti 300 RSD. Cene pića su od 200 i 450 RSD.

Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno: putem Viber-a slanjem poruke na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs.