Naslovna » Izlasci » Shopping » Čari novog MacBook Air računara
MacBook Air

Čari novog MacBook Air računara

U toku je akcija u odabranim WinWin šopovima u kojima se MacBook Air računar poslednje generacije može nabaviti dosta povoljnije u odnosu na preporučenu maloprodajnu cenu za domaće tržište.

Ušteda je celih 18.000 RSD, a akcija traje do kraja meseca juna. Obraduj sebe i uživaj u svim čarima novog MacBook Air računara i tokom učenja i u pauzi.

Više informacija o akciji možete pronaći na ovom link-u.Promo

O MacBook Air računarima

MacBook Air računari, sa ekranom dijagonale od 13.3 inča i 128 GB fleš memorije, predstavljaju trenutno najtanje i najlakše mobilne računare na tržištu.

Njihovo kućište je kompletno napravljeno od jednog komada aluminijuma koji ih štiti od svih spoljnih uticaja i čini vizuelno atraktivnijim. Poslednja generacija MacBook Air računara donosi značajno bolje brzinske i grafičke performanse (i do 50%) u odnosu na prethodnu, što ove mašine u kombinaciji sa vrhunskom OS X Yosemite platformom čini apsolutno najboljom kupovinom.

MacBook Air računari su i ove godine proglašeni za najbolje i najizdržljivije u kategoriji ultra laganih prenosnika i važe za najvernije saputnike studenata i poslovnih korisnika.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.