Naslovna » Izlasci » Pozorište » Cineplexx Ušće SC: Metropoliten na bis od 15. jula
Metropoliten na bis - Travijata
Metropoliten na bis - Travijata

Cineplexx Ušće SC: Metropoliten na bis od 15. jula

Tokom letnjih meseci ljubitelji opere će imati priliku da uživaju u specijalnom programu Metropoliten na bis u bioskopu Cineplexx Ušće SC.

Svake srede od 19.00, od 15. jula do 5. avgusta, posetioci bioskopa će moći da pogledaju četiri najzapaženija naslova odigrana u prethodnim sezonama Metropoliten opere.

Čast da otvori letnju sezonu alternativnog sadržaja u bioskopu Cineplexx ima opera „Travijata„, italijanskog kompozitora Đuzepea Verdija, koja se nalazi u samom vrhu liste opera koje broje najviše izvođenja, a pisana je po drami „Dama s kamelijama“.

Prikazivanje opere „Kći puka“ Gaetana Donicetija, koja ima za cilj da na scenu donese emocije, a ne bitke zakazano je za 22. jul. Opera se bavi zapletom iz doba napoleonskih pohoda, a Doniceti je uspeo da ovaj „vojnički kontekst“ prevede u jednu od svojih najlepših partitura koja predstavlja vrhunac belkantno umetnosti.

Već sledeće srede, biće prikazan debitantski nastup Suzan Stroman u Metropolitenu koji je raskošnim izvođenjem Leharove živahne operete „Vesela udovica“ naišao je na pozitivne reakcije kako svetske, tako i beogradske publike u bioskopu Cineplexx početkom godine.

Za kraj letnjeg programa, kao jedna od najpoznatijih svetskih opera Verdijeva „Aida„, grandioznom produkcijom i spektakularnim masovnim scenama vratiće posetioce u period drevnog Egipta i preneti im jednu od najlepših srceparajućih ljubavnih priča.

Ulaznice

Ulaznice za ove prenose dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće SC po ceni od 1.200 RSD po predstavi. Kupovinom ulaznica za celu letnju sezonu i sva četiri izvođenja, ostvarujete pravo na sniženu cenu karte u iznosu od 950 RSD po operi. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.