Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Cipele koje su udvostručile Valentinovu prodaju
Valentino - cipele

Cipele koje su udvostručile Valentinovu prodaju

Italijanska modna kuća Valentino predstavila je 2010. godine cipele koje su postale legendarne i udvostručile Valentinovu prodaju i koje nose mnoge „fashioniste“ širom sveta.

U pitanju su Rockstud cipele.

U svojim garderoberima ih poseduju mnoge poznate dame, blogeri i ostali zaljubljenici u modu. Cena varira od modela a koštaju oko 1.000 dolara. Postoji nekoliko verzija ovih cipela: Rockstud Ballerina, Rockstud Pump, Rockstud Ankle Strap, Rockstud Double Espadrilles, Rockstud Flat Sandal… Najpopularnije su Rockstud Ankle Strap. Cipele se prave isključivo u Italiji.

Valentino brend je širio liniju Rockstud cipela redizajniranjem i uvođenjem novih boja. Ukoliko želite da ih kupite, predlažemo da odaberete najpopularniji model i to u braon boji – najaktuelnijoj. Uz braon Valentino cipele predlažemo torbu iste boje iako smo svi već prevazišli stroga modna pravila – da torba i cipele moraju biti iste boje.

U Beogradu su i prošle godine mogle da se nađu replike čuvenih Valentinovih cipela i to po jako pristupačnim cenama. Toliko su autentične da vam neće predstavljati problem da ih zapazite u beogradskim radnjama.∗ Dunja Style ∗

A ovo su samo neke od fotografija sa Valentinovog Instagram profila…

Valentino - cipele Valentino - cipele Valentino - cipele Valentino - cipele Valentino - cipele

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.