Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Dave Clarke još jednom u Beogradu, 4. jula
Dave Clarke (foto: Gabriela Hengeveld)
Dave Clarke (foto: Gabriela Hengeveld)

Dave Clarke još jednom u Beogradu, 4. jula

Baron techno zvuka i jedan od pionira ovog pravca, Dave Clarke, nastupiće u subotu, 4. jula od 23.00, u klubu Barutana i doneti žurku koja će se sigurno dugo pamtiti.

Dave Clarke svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije, a zahvaljujući veoma dinamičnim trakama njegova armija fanova se širi iz godine u godinu.

Iako mu je techno uvek prvi izbor, Dave Clarke je stari panker u duši i zato u svojim energičnim setovima vešto koketira i sa drugim muzičkim pravcima. Nema mesta u svetu na kome nije nastupao, od najpoznatijih klubova do najvećih festivala.

Poslednjeg puta kada je gostovao u Srbiji, techno baron je nastupio pre dve godine na zatvaranju Bašte Sava centra. Bio je to jedan od najboljih techno partija te godine.

Domaćini

Uz veštog Britanca za pultom će biti i naš DJ Speedy, koji je već imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najzanimljivijih predstavnika domaće techno scene. Kao podrška nastupa još i Goran Kan, kao i naša DJ legenda Marko Milosavljević.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 RSD i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Šifra za besplatne ulaznice: 1968. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.