Naslovna » Izlasci » Sport » Doček mladih fudbalera večeras
Doček mladih fudbalera

Doček mladih fudbalera večeras

Doček mladih fudbalera Srbije biće upriličen večeras od 19.00, ispred Starog dvora, a organizuje ga Skupština grada Beograda.

Otvoreni autobus sa mladim reprezentativcima Srbije krenuće u 18.30 iz Stare Pazove. Oko 19.15 će biti na auto-putu kod Zmajeve pumpe, zatim nastavlja auto-putem i isključuje se kod Arene (druga petlja). Autobus potom ulazi u Ulicu antifašističke borbe  i nastavlja Bulevarom Zorana Đinđića, zatim Ulicom Milentija Popovića do Ušća i dalje preko Brankovog mosta.

Muzički program dočeka počinje u 19.00 na platou ispred Starog dvora. Nastupiće THC, Dženan Lončarević i Leksinton bend. Pre toga publiku će zabavljati di-džej.

Pojavljivanje mladih šampiona na balkonu Skupštine grada očekuje se oko 20.00.

RTS direktno prenosi doček.

– Zaista osećamo potrebu da se tim sjajnim, mladim momcima koji su uradili puno na promociji svoje zemlje i doneli puno radosti u prethodne dve sedmice odužimo na način na koji smatramo da zaslužuju – istakao je predsednik Skupštine grada Beograd Nikola Nikodijević i dodao da su mladi fudbaleri mnogo uradili na promociji svoje zemlje i doneli puno radosti građanima.

Ističući da je reč o najvećem uspehu srpskog fudbala, Nikodijević je izrazio nadu da će veliki broj građana prisustvovati spektaklu ispred Starog dvora.

Doček omladinske reprezentacije Srbije pripremaće i Fudbalski savez Srbije i druge sportske organizacije.

Mladi fudbaleri osvojili su Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina koje je održano na Novom Zelandu. U finalu pobedili su reprezentaciju Brazila, posle produžetaka sa 2:1, golovima Mandića i Maksimovića! (Beoinfo)

Mladi fudbaleri Srbije