Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Drugstore: Velika Exit žurka i vikend zatvaranja kluba
Drugstore - Ljubavnici
Drugstore - Ljubavnici

Drugstore: Velika Exit žurka i vikend zatvaranja kluba

Poslednjeg junskog vikenda biće zatvorena treća sezona kluba „Drugstore“ ali i organizovana velika Exit žurka.

U petak, 26. juna od 22.00, u ovom klubu biće promovisan „No Sleep“, novi stejdž na Exit festivalu. U pitanju je bivša Happy Novi Sad bina.

Na poslednjem techno proputovanju u sezoni 2014/15 ispraćaju nas tri momka, koji „ne čuvaju snagu za povratak, već poput furije hitaju samo napred“. Momci koji su sebe uzidali u svodove beogradske „techno katedrale“ su Stevie Whisper, Lag i Filip Xavi + fresh blood, Sayyed Bandar i Kani Bwoi.

Ulaz je za dž sa bilo kojom kartom za Exit, a za ostale 200 RSD.

Poslednja žurka u klubu „Drugstore“, 27. juna biće zahvalnica publici na podršci. Organizatori kluba pripremili su dva žanrovski različita događaja. U malom klubu nastupa Cakes da Killa, a u velikom će biti priređen koncert benda Ljubavnici.

Najbolje čuvana tajna beogradskog podzemlja – Ljubavnici – u svom četvrtom pohodu na „Drugstore“ premijerno će izvesti kompoziciju „Grom za drvo“ kao najavu izlaska istoimenog EP-ja. Predstaviće i splet klasika sa prethodnih izdanja („Gašenja“, „Mrzim tvoje snove“, „Ruke plave“).

O Ljubavnicima ste čuli mnogo toga i sve što ste čuli je istina. Za sve one koji tragaju za neispričinam pričama Aleksandra Maričića Šarla, nastup u Dragstoru, u subotu 27. juna, dobra je prilika za „putovanje bez početka, kraja i cilja, za putovanje na koje nas Ljubavnici vode na mlazni pogon, od trenutka kada su u našim srcima zauzeli sasvim posebno i dragoceno mesto“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.