Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-W29 – punokrvni biznis projektor
Epson EB-W29

Epson EB-W29 – punokrvni biznis projektor

Moderna kancelarijska okruženja nemoguće je zamisliti bez ozbiljnog prezentacionog projektora, a jedan od trnutno najboljih na svetskom tržištu je EB-W29 kompanije Epson koji ima težinu od svega 2,6 kilograma i napredne mogućnosti koje svaku prezentaciju čine jasnom i lepo vidljivom.

O kakvom projektoru je konkretno reč?

Kao što smo i pretpostavljali EB-W29 je napravljen od veoma kvalitetnih materijala tj. plastike koja je izuzetno jednostavna za održavanja i pre svega lagana pa je transport ovog projektora iz jedne prostorije u drugu (i sa jednog mesta na drugo) jednostavan, lak i brz.Promo

Poput ostalih EB projektora i EB-W29 se lako montira na sve zidne i desktop nosače, a prava poslastica je što se u paketu isporučuje sa torbom za transport čime se dodatno u prvi plan ističe njegova portabilnost. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija koja obezbeđuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji što za krajnji rezultat ima maksimalno prirodnu sliku besprekorne reprodukcije pigmenata i visoke detaljnosti.

Konkretnije, kontrast od 10.000:1 čini detalje jasnijim, dok izbor više različitih rezolucija podrazumeva da se ovaj projektor može koristiti u prostorijama različite veličine i rasporeda. Da budemo precizniji EB-29W je idealan za male kancelarije i male edukativne sale.

Najefikasniji na tržištu

Pored impresivnog kvaliteta slike velika prednost EB-W29 projektora se krije i u njegovoj energetskoj efikasnosti koja može da ide i do 70% u slučaju kada projektor miruje, tj. kada je prezentacija koju projektuje pauzirana.

I generalno gledano ovaj projektor spada u energetski najefikasnije na tržištu jer troši malo energije i poseduje lampu dugog životnog veka. Takođe, podržava sve aktuelne Eco standarde i dozvoljava upravljanje sa različitih vrsta uređaja uključujući i mobilne uređaje tipa tablet računara i pamtnih telefona.

Jednostavnije rečeno EB-W29 se može povezati na najnovije digitalne uređaje ili kompatibilne analogne proizvode bez potrebe za menjanjem hardvera, čak i ako je on poprilično zastareo.

Inače, kada smo kod konektivnosti da kažemo da je povezivanje pametnih uređaja sa EB-W29 projektorom maksimalno olakšano zahvaljujući iProjection QR kodu konektivnosti – jednostavno se skenira projektovani QR kod sa pametnim uređajem i uživancija može da počne.

Sadržaj sa pametnih telefona (ili tablet računara) se može projektovati na veći ekran zahvaljujući podršci za MHL koju ima EB-W29. Sa druge strane digitalni video sadržaji visokog kvaliteta mogu se projektovati preko HDMI priključka dok za veću fleksibilnost ovaj projektor dolazi i sa žičnom LAN konekcijom i opcijom za Wi-Fi (modul se posebno dokupljuje).

Sve u svemu EB-W29 je jedan zanimljiv, mali i veoma moćan kancelarijski projektor velikog potencijala koji ima pregršt naprednih mogućnosti, a cenovno je sasvim korektno pozicioniran.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.