Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson L365 – malo troši, štampa perfektno

Epson L365 – malo troši, štampa perfektno

U susret vrelim letnjim danima Epson je lansirao novu generaciju ITS MF uređaja sa željom da kupcima ponudi rešenja koja troše malo mastila, a nude visok kvalitet otiska. Jedan od baš takvih modela je L365.

Pored povoljne i kvalitetne štampe L365 donosi i mogućnost štampanja bežičnim putem i na daljinu. Pogledajmo o kakvom multifunkcionalcu je reč…

Iako je mali i lagan L365 objedinjuje sve funkcije jednog ozbiljnog multifunkcijskog uređaja (štampanje, kopiranje i skeniranje) uz mogućnost iniciranja bežične štampe. Boks sa mastilima mu je izveden sa desne strane, a rezervoari su velikog kapaciteta, tako da kada se jednom napune mogu da odštampaju ogroman broj stranica bez zastoja. Konkretno, L365 nudi brzinu štmpe od 9.2 otiska u minuti iz Draft moda, što je i neka okvirna brzina za kopiranje, dok je pri skeniranju dosta sporiji.Promo

Kvalitet štampe koji donosi L365 je impresivan i za svaku pohvalu – sve boje su lepo reprodukovane, a i detaljnost je na izuzetno visokom nivou što smo realno i očekivali obzirom da ovaj model koristi naprednu Micro Piezo glavu i operiše rezolucijom od 5760×1440 piksela.

Lakoća korišćenja

Sa druge strane skener je tek prosečan, ali dovoljan da isprati i štampač i kopir. Isti daje dobre skenove, međutim dosta je spor i nema neke dodatne mogućnosti koje imaju napredna rešenja. To zahtevnijim korisnicima može malo da zasmeta i može da ih iritira s tim da opet treba imati u vidu da je ovo tek nešto napredniji kućno-kancelarijski ITS MF uređaj i Epson ga tako i reklamira.

Proizvođač kod ovog modela u prvi plan (pored povoljne i kvalitetne štampe) ističe i njegovu lakoću korišćenja, te odlično odrađenu logističku podršku zbog koje se razume sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama, kao i popularnim mobilnim okruženjima.

L365 pored svega poseduje i podršku za Epson Connect, koji korisnicima omogućava da štampaju sa bilo koje tačke na svetu jednostavnim slanjem fotografija i dokumenata na mejl adresu štampača, ili preko udaljenog drajvera za štampu. Epson Connect uključuje i iPrint aplikaciju za jednostavno štampanje preko pametinh telefona i tablet računara.

Suma sumarum, L365 je jedan zanimljiv ITS multifunkcionalac malih dimenzija i skromne težine koji može biti sjajno rešenje kako za kućnu, tako i za kancelarijsku upotrebu. Najveća prednost mu je svakako povoljna cena štampe, ali i sama cena po kojoj se nudi. Preporučujemo!