Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Evo kako da odaberete kupaći kostim

Evo kako da odaberete kupaći kostim

Kupaći kostim je jedna od onih stavki iz ženskog ormana čija kupovina može da vam „dođe glave“.
Loša rasveta u kabinama i ogledala koja dodaju ili skidaju po nekoliko kilograma i pokazuju svaku nepravilnost na koži, nisu ni od kakve pomoći. Naprotiv! Zato smo probali da vam pomognemo pri odabiru kupaćeg za ovo leto. Za početak, odaberite dobro žensko društvo, zauzmite pozitivan stav i naoružajte se strpljenjem.

Britansko istraživanje, sprovedeno pre dve godine, pokazalo je da je za gotovo polovinu žena daleko gore da se skinu na plaži u kupaći, nego da prvi put legnu u krevet sa novim partnerom.

Više od polovine žena, prilikom tog istraživanja, priznalo je da ih najviše zabrinjava područje stomaka kada oblače kupaći kostim, dok je petina žena u istraživanju rekla da ih zabrinjava – sve.

Samopouzdanje dolazi s godinama pa se žene, što su starije, manje zamaraju izgledom, a majčinstvo se pokazalo kao značajan faktor koji utiče na ženino zadovoljstvo sopstvenim telom. Na žensko samopouzdanje po pitanju izgleda najviše utiče mišljenje njihovih prijateljica, pa tako 81 odsto žena priznaje da im raspoloženje uveliko podižu komplimenti koje od njih primaju, piše tportal.hr.

Šta želite da istaknete?

Kroj i boja na kupaćem kostimu igraju veliku ulogu. Ako želite da naglasite grudi, odaberite grudnjak koji će privlačiti poglede, bilo da je reč o efektnoj kombinaciji boja ili našivenih ukrasa. Ako donji deo želite da stavite u drugi plan, najjednostavnije rešenje je da odaberete gaćice u tamnoj boj bez ukrasa i detalja koji će privlačiti pažnju.

Kupaći kostimi

Sve je u detaljima

Određeni detalji poput nabora mogu itekako da pomognu u stvaranju vizuelne iluzije vitkije figure. Detalji na gaćicama ne samo da čvršće drže „sve na svom mestu“ već i laskaju figuri.

Još jedno tajno oružje su detalji, koji se najčešće nalaze na gaćicama kupaćih kostima, a koje pomoću pantljike možete da zategnete po želji. Stvaranju iluzije vitke figure takođe će pomoći i sitniji print na kupaćem kostimu, pogotovo kad je reč o jednodelnom modelu.

Isprobajte nove krojeve

Ove godine su jako popularni jednodelni kupaći kostimi, pogotovo oni s jednom naramenicom koji pristaju svima, bez obzira na oblik tela, budući da naglašavaju područje vrata i ramena, a odvlače pažnju od problematičnih, „donjih“ područja.

Dobro je da znate…

Jednodelni kupaći je idealan za dečačku liniju tela. Zbog seksi izreza sa strane vizuelno stvara utisak da imate malo više oblina nego što je stanje u stvarnosti.

Dvodelni kupaći kostim sa našivenim resicama stvoriće volumen pa je idealan za sve koje muči nedostatak oblina.

Ako ste niski i želite da stvorite utisak dužih nogu, odaberite tamniji donji dio kupaćeg kostima s višim izrezom na bedrima.

Ako želite da prekrijete stomak ili manje da naglasite bedra, najbolje je da birate gaćice koje sa strane mogu da se zategnu ili olabave.

Ako imate veće grudi kod odabira kupaćeg kostima, prednost dajte onima čiji gornji deo ima pojačanje u korpicama koje će vam biti dodatna potpora, a svakako izbegavajte tanke naramenice koje mogu da se urežu u telo. (danubeogradu.rs)

Ovaj video bi, takođe, mogao da vam bude od pomoći pri odabiru kupaćeg kostima:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.