Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Gilles Peterson u Depou!
Gilles Peterson

Gilles Peterson u Depou!

Jedan od najlegendarnijih disk džokeja svih vremena, Gilles Peterson, nastupiće u Depou, 26. juna, četrnaest godina posle svog prvog nastupa u Beogradu.

Usled najave zahlađenja, organizatori su odlučili da nastup DJ legende premeste u zatvoren prostor – i to u Depo Magacin, u Travničkoj 3.

Godine 2002. godine u Barutani bio prvi beogradski nastup proslavljenog londonskog DJ-a, da bi se još deset puta vraćao u Beograd, svaki put praveći veličanstvenu prolećnu žurku koja se pamtila i prepričavala do sledeće godine.

Kao i svi najveći i Gilles ima svoju tajnu: u njegovom slučaju ona je u puštanju miksa raznih vrsta muzika i menjanja raspoloženja tako da DJ vodi žurku u neočekivanom pravcu. Zato je teško objasniti u čemu je njegova veličina koje su svi svesni.

Voli muziku!

Gilles Peterson uvek ima iznenađenje sakriveno u svom jedinstvenom spoju housea, latino ritmova, funka, soula i malo techna tek da ubrza – on, naime, pušta uvek ono što vi želite, a da niste ni znali da to želite.

Ovog puta Gilles nam dolazi i kao neko ko promoviše novi stilove i velike autore, od footworka do Kendrick Lamara, kao savršeni poznavalac vinila i jedini koji ima prve radne verzije novih pesama velikih zvezda da ih testira sa nama. Kao i uvek, Gilles odlučuje šta je stil ove sezone i svi ga slede, jer Gilles ne samo da zna, on i voli muziku.

Poznati DJ nastupiće uz MC-ja Earl Zingera, a lineup će upotpuniti domaća podrška – Braća Burazeri.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 RSD i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.