Naslovna » Izlasci » Pozorište » Popusti na ulaznice za predstave u „Radoviću“
Popusti na ulaznice za predstave u "Radoviću"

Popusti na ulaznice za predstave u „Radoviću“

Za kraj pozorišne sezone u Malom pozorištu „Duško Radović“ biće održana lutkarska predstava „Mačak u čizmama“, a predstave za vikend biće jeftinije za 50 odsto.

Poslednja predstava u ovoj sezoni biće odigrana 21. juna, a posetioci će u tom terminu imati priliku da pogledaju najnoviju lutkarsku produkciju Malog pozorišta – „Mačak u čizmama“.

Za kraj sezone gledaoci će imati 50% popusta na sve vikend predstave, i to: „Noć u Merlinovom zamku“ (6. jun od 17.00), „Strašne priče braće Grim“ (7. jun od 12.00), „Ko je Loret?“ (13. jun od 17.00), „Pinokio“ (14. jun od 12.00) i „Mačak u čizmama“ (21. jun od 12.00).

Ono što je na najbolji način obeležilo sezonu na izmaku jeste povratak pozorišta u renoviranu matičnu zgradu u Aberdarevoj ulici na Tašmajdanu. Projekat rekonstrukcije obuhvatio je sve segmente enterijera i eksterijera, pa je pored predivne sale kompletno obnovljena svetlosna, tonska i scenska tehnika, što je omogućilo bolji kvalitet izvođenja, ali i nova kreativna rešenja.

U oktobru, pozorište je proslavilo jubilej – 65 godina postojanja, što je bila prilika da se rezimira dosadašnji rad, ali i pripreme planovi za repertoar koji će obeležiti novi period rada.

Pored glavnog programa, pozorište je realizovalo i čitav niz pratećih sadržaja, a kao i svake sezone pozorište se potrudilo da besplatnim kartama obraduje sve one kojima je to najpotrebnije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.