Naslovna » BG špijun » Prvi Top Summer Vikend od 2. do 5. jula
Top Summer Vikend - Tornik
v

Prvi Top Summer Vikend od 2. do 5. jula

Letnja sezona na Kopaoniku i Torniku na Zlatiboru otvorena je proteklog vikenda, a sada posetioce očekuje prvi Top Summer vikend i popusti od 15% na zabavne sadržaje.

Pošto se praksa iz zimske sezone pokazala kao veoma dobra, Skijališta Srbije i tokom letnje sezone nastavljaju sa brojnim promotivnim aktivnostima. Prvi Top Summer vikend počinje već u četvrtak i trajaće do nedelje, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru će moći da ostvare 15 posto popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.

Ljubiteljima prirode koji odmor provode na većoj nadmorskoj visini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, staze za mountain bike i mountain cart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze.

Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Tokom letnje sezone u planinskim centrima će se organizovati tri Top summer vikenda, a termini su 2-5. jul, 30. jul – 2. avgust i 27-30. avgust.

Zabravni sadržaji na Kopaoniku rade za posetioce svakog četvrtka, petka subote i nedelje od 10.00 do 17.00, dok je Tornik otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11.00 do 17.30.

Za turiste koji borave na Zlatiboru, organizovan je prevoz od centra planine do Tornika i to sa polascima od 10.30, 12.30, 15.00 i 16.30. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.