Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Savamala: Banging Techno ovog petka
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Savamala: Banging Techno ovog petka

Petak je rezervisan za veliku techno žurku koja će prodrmati Savamalu! Belgrade Banging i Onlyclubbing pozivaju ljubitelje elektronskog zvuka na pravu techno senzaciju na otvorenom – Banging Techno.

Banging Summer Arena, koja je već postala sinonim za dobar provod, ovog vikenda će ponovo okupiti više od 2000 ljudi. Onlyclubbbing Banging Techno je zakazan za petak, 26. jun od 23.00. Ukoliko niste do sada, vreme je da se zaputite u Mostarsku 5, na još jedan nezaboravan rejv.

Techno će predstaviti sjajni domaći izvođači: TKNO, D.R.N.D.Y. i Angry Eggs – Del Muki & Gio.

Techno promoteri

TKNO je umetnik, producent, di-džej i vlasnik svoje izdavačke kuće “Tauten”. Njegove trake puštali su i podržali vodeći di-džejevi Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren. On se pojavljuje na label-ima Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves.

D.R.N.D.Y je mladi producent i di-džej iz Niša. Za manje od godinu dana uspeo je da potpiše svoje trake za kuće Selected Records, Loose Records, Reload Records, District 9 Records, Tauten, Uno, Funk’n Deep, Skeleton Records i mnoge druge. Dobio je podršku nekih od najvećih imena u techno muzici kao što su: Sam Paganini, Maceo Plex, Joseph Capriati, Loco & Jam, Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Axel Karakasis, Spartaque, Joey Beltram, Cristian Varela, Felix Da Housecat, Marco Bailey, Tom Laws i mnogi drugi.

Angry Eggs (Del Muki & Gio) je suludi, energični dvojac, momci koji su oživeli techno scenu u Novom Sadu. U svojoj karijeri uspeli su da rade i dele pult sa mnogim imenima kao što su Lea Dobričić, Tea Vučković (SLO), LAG, Speedy, Petar Dundov, Splatter, Petar Cvetković, Timid Boy, Matthew Hoag, Goya i dr. Gostovali su po svim većim klabing mestima u Srbiji, a prošle godine u njihovoj biografiji zacrtano je i ime Exit festival. Trenutno rade na prezentaciji svog zvuka sa kojim žele da vrate techno scenu tamo gde joj je i mesto.

Belgrade Banging je pripremio i specijalne cene: ulaz će koštati samo 200 RSD (posle 1.00 – 300 RSD), a cene pića će se kretati između 200 i 450 RSD. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.