Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Solomun u atrijumu Beogradskog sajma
Solomun

Solomun u atrijumu Beogradskog sajma

U petak, 3. jula, čuveni DJ Solomun nastupiće u atrijumu Beogradskog sajma na žurki Raveolution.

Domaća publika oduševljena je dolaskom DJ-a i producenta Mladena Solomuna, koji je već duže vreme na samom vrhu svoje muzičke karijere. Pošto je objavljena vest o gostovanju ovog fenomenalnog umetnika u srpskoj prestonici, internet je preplavilo more pozitivnih komentara, njegov popularni set iz Boiler Room-a dostigao je više od 1.100.000 pregleda, a na Facebook eventu prisustvo je potvrdilo više od 1.400 ljudi do sada.

Solomun je nosilac prestižne titule „Najboljeg DJ-a u 2012. godini“ koju mu je dodelio čuveni Mixmag, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih house i deep producenata na planeti. Zanimljivo je da je Mladen Solomun rođen 1975. godine u Bosni i Hercegovini, a odrastao u Hamburgu.

Raveolution će, pored hedlajnera Solomuna, pojačati i Marko Nastić, Peppe i Zwein.

Ruže
Po želji Solomuna, hedlajnera prvog beogradskog Raveolutiona koji će se desiti ovog petka 3. jula, u atrijumu Beogradskoj sajma zasađena je 101 ruža u susret letu i u čast svim damama koje dolaze na party!

Ulaznice

Aktuelna cena uaznice za prvi beogradski Raveolution iznosi 1.200 dinara, a u prodaji su i VIP ulaznice po početnoj ceni od 2.500 rsd. VIP ulaznica obezbeđuje poseban izdvojen prostor, sa pogledom kompletnu postavku događaja, zasebne šankove i toalete, kao i mogućnost rezervacije stola ili separea na događaju. Šifra za besplatne ulaznice: 101.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Eventima, kao i online na www.eventim.rs. A za one koji baš žele da uživaju na prvom beogradskom Raveolutionu, da kompletnu postavku ovog audio-vizuelnog spektakla posmatraju iz specijalnog lounge-a uz mogućnost rezervacije stola ili separea – odnedavno su u prodaji I VIP ulaznice po ceni od 2.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Ticketsa i Eventima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.