Naslovna » Izlasci » Pozorište » Teatar na Savi: Deveti letnji pozorišni maraton
Teatar na Savi - Ko se boji vuka još
Teatar na Savi - Ko se boji vuka još

Teatar na Savi: Deveti letnji pozorišni maraton

Teatar na Savi i ovog leta, deveti put zaredom organizuje letnji pozorišni maraton predstava za decu pod sloganom „Teatar na vodi je opet u modi“.

Organizatori ove dečje pozorišne letnje revije predstava (Obrad Radulović – reditelj, Nikola Marković – glumac i Darko Joksimović – pisac), koja se održava na sceni Teatar na Savi u bloku 45, pozivaju mališane da uživaju u 101 predstavi, tokom celog leta.

Svakoga dana, osim ponedeljka, od 19.30, igraće se predstave sa najpoznatijim junacima iz sveta dečije mašte, u izvođenju brojnih pozorišnih trupa iz cele Srbije.

Reviju će započeti Teatar Talija sa premijerom poznatog teksta Duška Radovića „Kapetan Džon Piplfoks“, a do kraja juna publika će moći da vidi još šest predstava.

Teatar na Savi je jedinstvena beogradska pozorišna scena na vodi i nalazi se na kraju Nehruove ulice (okretnica autobusa 45), u bloku 45.

Cena ulaznice je 250 RSD. Besplatan je ulaz za đake uz đačku knjižicu. Utorkom od 19.30 održavaju se besplatne škole glume za decu. (danubeogradu.rs)

»»» Program za avgust 2015.

Četvrtak, 27. avgust (19.30) Aladinova čarobna lampa
Petak, 28. avgust (19.30) Mikijevci
Subota, 29. avgust (19.30) Pepeljuga
Nedelja, 30. avgust (19.30) Pipi i Obeliks polaze u školu

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.