Naslovna » Izlasci » Sport » Tenis: Retro kup 2015
Retro kup

Tenis: Retro kup 2015

Za vikend, 20. i 21. juna na terenima teniskog kluba Topako, biće organizovan zanimljiv turnir Retro kup 2015.

Naime, Udruženje teniskih rekreativaca Rekreativo rešilo je da „beli sport“ vrati nekoliko decenija unazad u neko romantičnije vreme. Teniski rekreativci iz Beograda odigraće novi turnir u singl i miks konkurenciji, a pored borbi na šljaci svi učenici i posetioci, uzeće učešće u humanitarnim akcijama.

Na turniru će svi takmičari morati da se pojave u beloj opremi, kako bi dali direktan doprinos akciji, a organizatori su obezbedili i drvene teniske rekete sa kojima će rekreativci odigrati nekoliko poena.

– Retro kup je dobra prilika da pokažemo sve čari tenisa i da se vratimo u neko drugo vreme. Očekujemo da će Retro kup postati tradicionalna manifestacija o kojoj će se pričati u Beogradu. Ponosni smo što je naš promoter čuvena karatiskinja Tanja Petrović i što ćemo pored sjajnog programa za sve posetioce imati i revijalni meč „teniskih diva“ koje su sedamdesetih godina prošlog veka igrale mečeve za tadašnju državu – rekao je generalni sekretar Rekreativa Jovan Stefanović.

Humanitarnu akciju organizuju za Fondaciju „Podrži život“, a na dečijoj likovnoj aukciji sakupljaće se novac za mobilnu tenisku mrežu za Dnevni boravak „Sunce“ na Bežanijskoj kosi.

Ulaznica: SMS 5757. Prijave i info: 064/2224-649. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.