Naslovna » Izlasci » Film » Top Night – Open Air Cinema: 3D projekcija na otvorenom
Top Night - Open Air Cinema

Top Night – Open Air Cinema: 3D projekcija na otvorenom

Na letnjoj sceni kluba Top Night – Open Air Cinema (Topčiderska noć), u sredu, 1. jula od 21.00, biće održana premijera na otvorenom 3D spektakla „Terminator – Genesis“, petog nastavka kultne franšize sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi.

Zahvaljujući filmskoj kući Art Vista koja organizuje ovaj događaj i distributeru filma Taramaunt film, posetioci će imati jedinstvenu priliku da prvi put u Beogradu uživaju u visoko budžetnom 3D spektaklu pod vedrim nebom.

Ljubitelji filma širom Srbije do sada su mogli da uživaju u vrhunskoj holivudskoj produkciji zahvaljujući mobilnim 3D bioskopima, a beogradska publika sada ima priliku da najbolje naslove gleda i na projekcijama na otvorenom.

Premijera filma „Terminator – Genesis“ prva je u nizu beogradskih Top Night – Open Air Cinema projekcija planiranih za ovo leto.

Letnja scena Top Night – Open Air Cinema, nalazi se u Bulevaru Vojvode Mišića 81b (smer prema Rakovici i ima veliki parking). Za one koji dolaze prevozom, to mogu učiniti tramvajem broj 3 ili autobuskim linijama 94 i 49.

Više o filmu „Terminator – Genesis“ pročitajte OVDE. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.