Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Banging Summer Arena: Exit žurka zagrevanja
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Banging Summer Arena: Exit žurka zagrevanja

Ovog petka u okviru serijala Banging Summer Arena očekuje vas žurka zagrevanja za Exit avanturu!

Više od 2.000 ljudi 3. jula očekujemo pod otvorenim nebom u Savamali, u Mostarskoj 5, uz najenergičnije zvuke elektronske muzike. Pripremite se za najluđi provod ovog vikenda koji su vam pripremili najbolji evropski festival Exit i najbolji party brend u Srbiji, Belgrade Banging.

Najveća letnja Avantura sa dva festivala u dve države kreće iz Novog Sada na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi. Exit festival održava se od 9. do 12. jula, sa više od 500 izvođača na više od 20 bina! Posle četiri dana i noći neprestane zabave u kampu, na dunavskim plažama i širom tvrđave, Avantura se seli na jug sve do primorja susedne Crne Gore.

Sea Dance festival, koji se održava od 15. do 18. jula, nalazi se na čuvenoj plaži Jaz, jednoj od najlepših bisera Jadrana i Evrope. Na ovogodišnjoj dodeli Evropskih festivalskih nagrada za 2014. godinu, morsko poglavlje Exit Avanture proglašeno je za pobednika u kategoriji najboljih evropskih festivala do 40.000 posetilaca i time se Sea Dance pridružio prethodno nagrađenom Exit festivalu koji je osvojio Grand Prix za 2013. godinu, a ove je godine ponosni vice šampion u glavnoj kategoriji najboljih evropskih festivala.

Hardwell, Martin Garrix, Manu Chao La Ventura, Emeli Sande, Motorhead, Roisin Murphy, The Prodigy, John Newman, Tom Odell, Rudimental DJ, Capital Cities, Clean Bandit, Milky Chance i mnoga druga imena zabaviće vas ovog leta na Exit Avanturi.

Domaći dubstep

Zagrevanje za najveće festivalsko iskustvo počinje u 23.00, a predstaviće se najbolji domaći dubstep izvođači: Rebel B Bass Codon, Toprek i Damian Selecta.

Rebel B je producent i di-džej elektronske muzike iz Beograda, koji iza sebe ima veći broj izdanja za razne izdavačke kuce. Osnovao je muzički brend Balkan Dubstep Unit. Toprek je producent elektronske muzike koji je karijeru je započeo kao trance producent i jedan je od dvojca Alternative Control. Iza sebe ima mnoštvo izdanja i jedan je od počasnih članova Balkan Dubstep Unit-a. Damian Selecta je dubstep di-džej iz Beograda. Sarađivao je sa većinom domaćih di-džejeva od kojih su samo neki: Rahmanee, Rebel B, Codex, Billain i drugi.

Pripremite se za đusku do ranog jutra! Ulaz na jedinu zvaničnu Exit Warm-Up žurku u organizaciji Belgrade Banging-a biće samo 200 RSD, a posle 1 sat posle ponoći 300 RSD. Šifra za besplatne ulaznice: 015. (danubeogradu.rs)