Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Banging Summer Arena: The Power of Erick Kasell
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Banging Summer Arena: The Power of Erick Kasell

U subotu, 25. jula od 23.00, na Miksalištu u okviru letnjeg ciklusa Banging Summer Arena nastupiće Erick Kasell.

Egzotična open air destinacija za provod ovog vikenda je domaćin di-džeju i producentu koji je pre samo nekoliko nedelja oduševio publiku svojim spektakularnim nastupom na Exit Dance Areni. Erick Kasell predstaviće još jedan jedinstven šou elektronske muzike – The Power of Erick Kasell.

Kao zagrevanje za ludu noć u Mostarskoj 5, nastupiće poznati domaći di-džej duo Divolly&Markward. Belgrade Banging je kao i uvek spremio pristupačne cene: ulaz će biti 200 RSD do 1.00, a posle 300 RSD.

Talenat

Erick Kasell je producent i DJ iz Beograda koji se u proteklih šest godina intenzivno bavi muzikom. Zaljubio se u progressive i big room house zvuk, po kome je postao dobro poznat na domaćoj sceni, a dalje otkrivajući i radeći na sebi rodila se i nova ljubav – tech house. Pokazao je izuzetan talenat kao DJ, a kao producent većinu svog slobodnog vremena posvećuje radu u sopstvenom studiju.

Do sada je sa svojim mash-up-ovima i edit-ima privukao pažnju velikih imena kao što su Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Dannic, Ryan Marciano, Sunnery James, Max Vangelli i mnogih drugih koji su u svojim live setovima i radio show-ovima podržali njegov talenat. Kroz dosadašnju karijeru, imao je priliku da DJ pult deli sa kolegama StadiumX, The Beatshakers, Cavin Viviano i brojnim drugim domaćim didžejevima.

U 2015. godini zabeležio je i svoj prvi festivalski nastup, na Serbia Color Festivalu.

Energiju koju Erick Kasell prenosi kada je na sceni možete pogledati na jednom od live snimaka sa njegovog nastupa na EXIT Dance Areni, koji zaista govori više od reči…

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.